torsdag 24 maj 2012

Vem är Sveriges mest anmälda mäklare?

En mäklare norr om Stockholm har anmälts inte mindre än 21 gånger till Fastighetsmäklarnämnden. Det är överlägset flest, och den mest varnade – fem gånger – verkar i Stockholm.

Nyhetsbyrån Siren har sammanställt dokument över de mäklare som anmäldes mest enligt fastighetsmäklarlagen som gällde 1995 till 2011. Den enda kvinnan på listan är också den som anmälts flest gånger, 21 jämfört med tvåans 14.En mäklare norr om Stockholm har anmälts inte mindre än 21 gånger till Fastighetsmäklarnämnden. Det är överlägset flest, och den mest varnade – fem gånger – verkar i Stockholm.

Nyhetsbyrån Siren har sammanställt dokument över de mäklare som anmäldes mest enligt fastighetsmäklarlagen som gällde 1995 till 2011. Den enda kvinnan på listan är också den som anmälts flest gånger, 21 jämfört med tvåans 14.

Hon, verksam norr om Stockholm, har dock kommit undan med bara tre varningar. Flest varningar, fem stycken, har en man i Stockholm. Enligt sammanställningen har antalet anmälningar ökat med åren. Läs hela artikeln här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar